Shows en Podiumacts
Zowel voor scholen en winkelcentra's als voor bedrijfsevenementen en kick off's bieden wij diverse podiumprogramma's aan varierend van interactieve gameshows tot netwerk acts en product presentaties
Elk evenement behandelen wij als maatwerk en wordt aangepast aan uw doelstellingen.
Copyright 2019 Manifold
The Netherlands
Powered by
Kinder en familieprogramma's

The Balloonravers© Gameshow
The balloonravers© Gameshow! is een unieke, sprankelende en snelle één uur durende gameshow waarbij het publiek in de zaal non stop actief betrokken is door middel van wedstrijden en spelletjes die zowel op het podium als in de zaal plaatsvinden.

Talloze spelletjes en actieonderdelen, allemaal uitgevoerd met ballonnen, wisselen elkaar in hoog tempo af. Zelfs het
decor is opgebouwd uit ballonnen.
Pijl en boog schieten, touwtrekken, zwaardvechten en volleyballen met de hele zaal zijn enkele voorbeelden van
het flitsende programma dat wordt gepresenteerd door twee snelle ballonartiesten.
Het programma is geschikt voor grotere groepen kinderen (basisschool), tieners en als familieshow.
Standaard inclusief licht en geluidsversterking tot 300pers
Podiumacts en openingshandelingen op maat
Zowel binnen als buiten verzorgen wij spektakulaire acts die qua grootte en impact volledig aan te passen zijn aan uw wensen. Door middel van een intake gesprek proberen wij zo goed mogelijk met u mee te denken om uw boodschap op een zo krachtig mogelijke wijze te communiceren. Neem voor meer informatie gerust telefonisch kontakt met ons op.
Balloon Netwerkact
In de Balloon Netwerkact wordt het publiek op interactieve wijze betrokken bij het programma. Door middel van diverse theateroefeningen wordt er een vertaalslag gemaakt naar de bedrijfsvoering of boodschap die u wilt overbrengen. Als grand finale wordt er gezamenlijk een groot netwerk gemaakt met ballonnen.
Door middel van een intake gesprek proberen wij zo goed mogelijk met u mee te denken om uw boodschap op een zo krachtig mogelijke wijze te communiceren. Neem voor meer informatie gerust telefonisch kontakt met ons op.

De Balloon netwerkact duurt 20-30minuten en is geschikt voor grotere groepen tijdens netwerkdagen, bedrijfsevenementen, teambuildingsdagen of als kick off van een congres.
Bekijk voor meer voorbeelden onze internationale portfolio op www.theARTofBalloons.com
Klik hier of op één van de bovenstaande foto's om naar de website te gaan.